1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

1500 sporcuya tişört dağıtıldı

Adıyaman Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yaz spor okullarına katılan bin 500 sporcuya tişört dağıtımı yapıldı.


100. Yıl Kapalı Yüzme Havuzu'nda düzenlenen tişört dağıtımına Vali Ramazan Sodan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, sporcu öğrencilerin aileleri ve sporcular katıldı. Yüzme havuzunda düzenlenen tişört dağıtımı öncesi düzenlene temsili yüzme yarışında dereceye giren sporculara ilk olarak tişört hediye edildi.

Vali Ramazan Sodan ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Kırılmaz tarafından Eskrim dalında Türkiye birincisi olan Rukiye Güzel ve Judo dalında 73 kiloda Türkiye 3.'sü olan Mehmet Aydın'a eşofman hediye edildi. İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan bin 500 adet tişört yaz spor okulları hocaları tarafından öğrencilere dağıtıldı.
Tişört dağıtımında konuşan Vali Ramazan Sodan, yaz spor okullarının önemine dikkat çekerek, "Spor genç yaşta kazanılan bir değerdir. Yaz spor okulları çocuklarımızı spora teşvik ediyor. Çocuklarımızın spor alanında başarılı olması için ve amatör spor kulüplerimizi destekliyoruz. Eskrim ve judo dalında derece yapan sporcuları da kutluyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı da yaz spor okullarına desteklerden dolayı Valilik ve İl Özel İdaresine teşekkürlerini iletti.

Gençlik Spor İl Müdürlüğü ile birlikte diğer yaz spor okullarında futbol, atletizm, basketbol, güreş, hentbol, halter, judo, karate, tekvando, vücut geliştirme, voleybol, yüzme, masa tenisi, badminton, halkoyunları, kick boks, muay-thai ve eskrim dallarında ilçelerle birlikte 2 bine yakın sporcunun olduğu belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 14:34:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?