1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

19 bin YTL'lik esrar ele geçirildi

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, piyasa değeri 19 bin YTL olan kubar ve toz esrar ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Adıyaman'dan temin edilen kubar esrar maddesinin Mersin ve Adana illerinde satılacağı bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri; Adıyaman, Mersin ve Adana'da eş zamanlı operasyon düzenledi. Fırtına 02 adı verilen operasyonda, şehirlerarası otobüsle kubar esrarı Mersin iline götürmek isteyen M.N.A., M.D. ve A.A. isimli şahıslar Atatürk Bulvarı üzerinde 8 kilo kubar esrar, 40 gram toz esrar maddesiyle yakalandı.

Mersin'de esrar maddesini teslim alacak olan M.S.A., N.K. ve M.Z. de Mersin Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. M.S.A.'nın evinde yapılan aramada 11 kilo 442 gram kubar esrar ve 256 gram toz esrar ele geçirildi.

Esrar maddesinin Adana'da satılacağını öğrenen ekipler, burada yaptıkları operasyonda E.K., M.Ç. ve E.A. isimli şahısları 1 kilogram kubar esrar maddesiyle birlikte gözaltına aldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, üç ilde yaptıkları operasyonda piyasa değeri 19 bin YTL olan, toplam 20 kilo 442 gram kubar esrar, 296 gram toz esrar maddesi ele geçirildi. Fırtına 02 adlı operasyonda ifadeleri alan şahıslardan M.S.A., M.Z., M.N.A. ve N.K., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 13:13:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?