1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

2. çevre yolunda asfaltlama çalışması

Adıyaman Belediyesi tarafından aralıksız sürdürülen çalışmalar neticesinde 2. çevre yolunda başlatılan asfaltlama çalışmalarının ardından yol kullanıma açılacak.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 2. çevre yolunda plentmiks malzemesi serilerek, asfalt dökülüyor. İlk olarak 23 Nisan İlköğretim Okulu ile Eski Zey Yolu arasındaki 750 metrelik alan asfaltlanıyor. Finişer makinesiyle dökülmeye başlanılan 10 santim kalınlığındaki sıcak asfalt tamamlandıktan hemen sonra, yolun birinci etabı hizmete açılacak.

2. Çevre yolunu kısa sürede bitirip hizmete açmayı hedeflediklerini kaydeden Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, bu yolun hizmete açılmasıyla birlikte şehir merkezinde ki trafik sorununun önemli oranda çözüleceğini söyledi.

Büyükaslan, "25 metre genişliğinde, 4 buçuk kilometre uzunluğunda olan bu güzergahımız, toplam 7 mahallenin sınırından geçecek. Çevre yolumuz kentimizin doğudan batıya uzanan önemli güzergahları arasında yer almaktadır. Şu sıralar birinci etabın asfaltını döküyoruz. Birinci etap tamamlandıktan hemen sonra hizmete açacağız. Yolun tamamını ise kısa sürede bitirerek hizmete sunacağız" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2009 Çarşamba 18:16:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?