2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

2 motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı

Adıyaman'da iki motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Paşa Mezra köyünden gelen Zeynal (26) ve Mehmet Arıkan (34) adlı kardeşlerin kullandığı 02 HC 853 plakalı motosiklet, karşı yönden Ömer Akyüz'ün (21) kullandığı motosikletle Bahçeşehir mevkiinde kafa kafaya çarpıştı.

Kazada Ömer Akyüz olay yerinde hayatını kaybederken, Mehmet ve Zeynal Arıkan ağır yaralandı. Yaralılardan Zeynal Arıkan 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne, Mehmet Arıkan ise Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öte yandan, Ömer Akyüz'ün kullandığı motosiklette bulunan ve ismi öğrenilemeyen bir şahsın olay yerinden kaçtığı öğrenilirken, hayatını kaybeden Akyüz'ün yakınları ise hastane önünde sinir krizleri geçirdi.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 12:52:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şeyho bilgiç IP: 78.161.91.xxx Tarih : 5.10.2008 00:07:34

ADIYAMANDA DOLANAN YÜKSEK SESLE NE YAPTIĞI BİLMEYEN SERSERİLER OLDUKÇA BU KAZALAR ARTIK ÇEREZ MUHABBETİNDE KONUŞULAN KONULAR OLUCAK. ADIYAMAN POLİS MEMURLARININ GERÇEKTEN GÖREVLERİNİ EKSİK Bİ ŞEKİLDE YAPMALARININ SONUÇLARINDAN BİRİ DİE ÖRNEK GÖSTERİLEBİLİR. EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ SAYISI EHLİYETLİLERDEN FAZLA OLMASININ NEDENİDE SEBEP OLABİLİYOR. SAYGILARIMLA