1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

20 ton çalıntı toz şeker

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Van'dan şeker fabrikasını dolandırarak Adıyaman'da depolanan 20 ton şeker ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek Van'da bulunan şeker fabrikasından dolandırıcılık yöntemiyle 20 ton şekeri Adıyaman'a getiren dolandırıcıların depolarını buldu. Van'da bulunan şeker fabrikası yetkililerinden telefonla 3 kamyon dolusu şekeri Osmaniye ve Gaziantep'e sipariş eden R.Z ve D.K isimli şahıslar parayı vermeden kayıplara karıştı. Çeşitli bahanelerde para ödemeyi geciktiren dolandırıcılar, şekerlerleri bulundukları depolardan alarak başka depolara taşıyarak kayıplara karıştı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü ekipleri yaptıkları çalışmalar neticesinde, bir kamyon dolusu ve piyasa değeri 34 bin YTL olan 20 ton şekerin Adıyaman'da saklandığı bilgisini alması üzerine harekete geçti. Depoda yapılan aramada 399 çuval şeker ele geçirildi. Yapılan araştırmalarda dolandırıcılık yapan şahısların R.Z ve D.K isimli şahıslar olduğu tespit edilirken, şahısların yakalanması için çalışma başlatıldı. Ele geçirilen şekerler sahibine teslim edilirken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 19 Nisan 2008 Cumartesi 15:47:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?