6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

21 yıl sonra veda ediyor

ÜRETİM MÜHENDİSLİĞİNDEN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Adıyaman Bölge Müdürlüğünde çeşitli kademelerde 21 yıldır görev alan ve 1,5 yıldır Adıyaman Bölge Müdür Yardımcılığını yürüten Murat Hacıhaliloğlu, Trakya Bölge Müdürlüğüne atandı.

TPAO Adıyaman Bölge Müdürü Besim Şişman'ın Genel Müdür Yardımcılığına atanmasının ardından Bölge Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Murat Hacıhaliloğlu, TPAO yönetim kurulu kararı ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığının onayı ile TPAO Trakya Bölge Müdürü olurken, yardımcılığına ise Adıyaman Bölgesinde üretim müdürü olarak görev yapan Abdurrahman Tiryaki atandı.

Besim Şişman'ın Genel Müdürlüğe atanmasının ardından boşalan TPAO Adıyaman Bölge Müdürlüğü görevine Trakya Bölge Müdür Yardımcısı Halil Murat Demir, yardımcılığına ise Batman Bölge Müdürlüğünde Jeoloji Mühendisi olarak görev yapan Bedih Gümüş getirildi.

Bir ay içerisinde yeni görev yerinde göreve başlayacağını belirten Murat Hacıhaliloğlu, Adıyaman Bölge Müdürlüğü görevine atanan meslektaşının da Adıyaman'da başarılı hizmetler yapacağına inandığını söyledi. 21 yıl önce Batman'dan Adıyaman'a geldiğini ve o günden bu güne Adıyaman'da görev yaptığını dile getiren Hacıhaliloğlu, görevi süresince Adıyaman'dan hep memnun kaldığını ve Adıyaman'dan ayrılacağı için üzgün olduğunu kaydetti. Üretim müdürlüğünden Adıyaman Bölge Müdür Yardımcılığına yükselen Hacıhaliloğlu, atamaların hayırlı olmasını diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Mart 2010 Çarşamba 12:32:00
Güncelleme :3 Mart 2010 Çarşamba 19:50:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?