2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

3 bin kişilik kapalı spor salonu

Adıyaman Valiliği tarafından kapalı spor salonu yapılması için tahsis edilen arazideki imar sorunu imar tadilatıyla giderilecek.


Kapalı spor salonu yapılması için İl Özel İdare ait fidanlığın tahsisisin yapılması yönünde, valilik tarafından il genel meclisine talepte bulunuldu. İl genel meclisi tarafından alınan karar ile fidanlığın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsisi sağlandı. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı tarafından 3 bin kişilik kapalı spor salonu yapılması için proje çizilerek gönderildi. Kapalı spor salonu yapılacak fidanlığın yanından yol geçmesi projeyi aksatacağı için, yeni bir plan tadilatıyla sorunu çözme yoluna gidilecek.

Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı görevlisi Vali Ramazan Sodan'a proje hakkında bilgi vererek, yapılacak plan tadilatını anlattı. Vali Ramazan Sodan, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kapalı spor salonu yapılması için bizden yer talebinde bulundu. Bizde en uygun yer olarak il özel idare fidanlığını gördük. Burada sera çalışmaları yapılıyordu. Burada kamu yararına fazla bir iş yapılmadığını için İl genel meclisine sunduk ve il genel meclisi burayı bize tahsis etti. Buraya kapalı spor salonu yapacağız. İmar planında binanın yanından yol geçiyor ve bu sorunun giderilmesi için plan tadilatı yaparak sorunu çözeceğiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2008 Perşembe 16:49:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?