7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

30 Ağustos Caddesi genişletiliyor

ADIYAMAN BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS CADDESİ'Nİ GENİŞLETİYOR

Adıyaman Belediyesi tarafından 30 Ağustos Caddesi'nde başlanan yol genişletme çalışmaları kapsamında kamulaştırılan 3 ayrı özel meskenin yıkımı gerçekleşti.

Cumhuriyet ve Kayalık Mahalleleri'nin en işlek güzergahlarından olan 30 Ağustos Caddesi'nde, trafik akışının rahatlatılması için yürütülen faaliyetler kapsamında 3 konutun istimlak yapılarak, iş makineleriyle yıkıldı. Çalışma alanına peş peşe gelen ağır tonajlı kamyonlara doldurulan yıkım enkazı, bölgeden uzaklaştırıldı. Sürdürülen yoğun çalışmaların neticesinde güzergahın genişleyecek ve trafik akışının rahatlayacak olması nedeniyle mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan; kent yaşamının kolaylaşması için çalışmaların devam ettiğini belirterek, "Oldukça işlek olan bu caddemiz, dar olması hasebiyle mevcut trafiğe yeterince cevap veremiyor. Buradaki trafik sorununu gidermek için imkanlarımız ölçüsünde yoğun gayret sarf edeceğiz. Bizim için önemli olan günlük çözümler değil, kalıcı çözümlerdir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 16:35:01
Güncelleme :23 Eylül 2010 Perşembe 19:45:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?