1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

4 kilo 250 gram eroin ele geçirildi

Adıyaman polisinin düzenlediği operasyonlarda, 3 uyuşturucu taciri farklı illerde 4 kilo 250 gram eroinle birlikte yakalandı.

Adıyaman nüfusuna kayıtlı 3 kişinin Van'da irtibat halinde bulundukları şahıslar aracılığıyla temin ettikleri eroini Avrupa ülkelerine götürecekleri bilgisini alan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 6 aylık planlı çalışma sonucunda 3 kişiyi 4 kilo 250 gram eroin maddesiyle birlikte yakaladı. Yapılan takipler ve çalışmalar neticesinde zanlıların temin ettikleri eroin maddesini Gaziantep'ten Mersin'e, buradan da yurtdışına sevk edecekleri belirlendi.

Operasyonlar sonucunda H.Ö. bir valiz içerisine gizlenmiş 4 kilo 250 gram eroin maddesi ile birlikte Gaziantep'te, M.A.A isimli çanlı Mersin'de yakalanırken, olayla bağlantısı bulunduğu tespit edilen L.U. de yakalanarak gözaltına alındı. Adıyaman'a getirilen 3 zanlı, emniyetteki sorgularının ardından "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Yakınları, zanlıları görebilmek için dakikalarca Emniyet Müdürlüğü ve adliye önünde bekledi.

Konuyla ilgili bir basın toplantısı düzenleyen Vali Ramazan Sodan, operasyonda görevli polis memurlarını tebrik ederken, bu tür operasyonların devam edeceğini belirtti.

 

iha
Yayın Tarihi : 25 Ağustos 2009 Salı 17:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?