6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

46 öğretim üyesi cübbe giydi

46 ÖĞRETİM ÜYESİ CÜBBESİNİ GİYDİ

Eğitim-öğretim sezonu başında Adıyaman Üniversitesi’nde göreve başlayan öğretim üyeleri, cübbelerini düzenlenen törenle giydi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük salonunda düzenlenen törene Vali Ramazan Sodan, Jandarma Alay Komutanı Ali Osman Salık, AK Parti Bölge Koordinatörü Mahmut Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Nevzat Bayhan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, kurum müdürleri, Adıyaman Üniversitesi akademik ve idari personelleri katıldı. 46 öğretim üyesi cübbesini giyerken, öğretim üyelerine cübbeleri protokol üyeleri giydirdi.

Bilgilendirme sunumlarının yapıldığı törende Adıyaman Üniversitesi'nin gelir-gider tabloları karşılaştırıldı. Sunuma göre Adıyaman Üniversitesi gelen ödenekleri en çok kullanan üniversite sıralamasında birinci oldu. Adıyaman Üniversitesine 2010 yılında 76 milyon 343 bin TL ödenek aktarıldığı da sunum ile dile getirildi.

Türkiye'de en çok ödenek aktarılan Adıyaman Üniversitesi'nin maddi anlamda sıkıntı çekmediğini dile getiren Rektör Mustafa Gündüz, Tıp Fakültesi için 40 milyon dolara ihtiyaç duyduklarını söyledi.

46 ÖĞRETİM ÜYESİ CÜBBESİNİ GİYDİ
46 ÖĞRETİM ÜYESİ CÜBBESİNİ GİYDİ

İHA
Yayın Tarihi : 31 Mayıs 2010 Pazartesi 16:23:04
Güncelleme :31 Mayıs 2010 Pazartesi 17:10:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?