1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

49 gündür haber yok!

KAYIP İŞ ADAMINDAN 49 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, inşaat malzemeleri satışı yapan iş adamı Mehmet Uğur'un ortadan kaybolmasının üzerinden 49 gün geçmesine rağmen hala bulunamadı.

Arkadaşı L.G. ile son olarak görülen işadamı Mehmet Uğur'dan 49 günden beri haber alınamıyor. Nerede olduğu, hayatta olup olmadığını konusunda bilgi sahibi olmayan kayıp işadamının ailesi yetkililerden gelecek güzel bir haber bekliyor. Müteahhit arkadaşı L.G. ile birlikte Gölbaşı ilçesinden Adıyaman'a giden Mehmet Uğur, bir daha evine geri dönmedi.

Kayıp İşadamı Mehmet Uğur'un eşi Elif Uğur, 49 günden beri gözüne uyku girmediğini belirterek, yetkililerden kocasını bulmalarını istedi.

Elif Uğur, eşinin sağ salim bulunmasını beklediklerini ifade ederek, "Eşim arkadaşı ile Adıyaman'a gittiğini Besni yol ayrımında bulunan bir petrol istasyonunda durduklarını ve buradan ayrıldıklarını biliyoruz. Eşim son olarak burada görülmüş. Bundan sonra eşimden haber alamadım. Şimdiye kadar hiçbir bilgi ulaşmadı, tam 49 gündür kayıp olan eşimin bir an önce bulunmasını istiyoruz. Eşim Mehmet Uğur, kimseye kötü davranmayan, eşine, ailesine bağlı biridir. Birçok öğrenciyi okutan, burs veren yardımsever

birisidir. Devletimizin bu konuya eğilmesini istiyoruz. Ben ve çocuklarım dört gözle yolunu bekliyoruz" dedi.

KAYIP İŞ ADAMINDAN 49 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2009 Pazartesi 14:16:02
Güncelleme :7 Aralık 2009 Pazartesi 17:14:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?