7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

68 metre sürüklendi

ADIYAMAN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Adıyaman'da meydana gelen kazada dilsiz olduğu öğrenilen lal şahıs hayatını kaybetti. Kaza tutanaklarında hayatını kaybeden şahsın otomobille birlikte 68 metre sürüklendiği tespit edildi.

Kaza, Şanlıurfa yol ayrımı civarı Gölbaşı-Adıyaman karayolu üzerinde bulunan Gümüş Petrol önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, petrolde çalışan ve dilsiz olduğu ileri sürülen Süleyman Gürler'e(54), çalıştığı işyerine gitmek üzere karşıdan karşıya geçtiği sırada Gölbaşı mevkiinden Adıyaman merkez istikametine gelen Mahmut Gezen(33) yönetimindeki 31 EA 388 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobille birlikte metrelerce sürüklenen Süleyman Gürler olay yerinde hayatını kaybetti. Olay yerine gelen trafik ekiplerinin hazırladığı tutanağa göre, kazada yaşamını hayatını kaybeden şahsın 68 metre sürüklendiği öğrenildi. Asfalt üzerinde onlarca metre sürüklenerek hayatını kaybeden Süleyman Gürler'in gözlüğü ve lastik ayakkabıları, cesedinin yaklaşık 50 metre gerisinde görüldü.

Kazayı duyarak kaza mahalline gelen Gürler'in yakınları, şahsın cesedinin yanında uzun süre gözyaşı döktü. Şahsın yakınlarını teselli etmek olay yerinde bulunan trafik polislerine ve olay yerine sonradan gelen jandarma ekiplerine düştü. Hayatını kaybeden şahsın akrabalarını teselli eden jandarma ekipleri, daha sonra şahsın yakınlarını cesedin çevresinden uzaklaştırdı. Süleyman Gürler'in cesedi, jandarma ekipleri tarafından yapılan olay yeri inceleme çalışmalarının ardından morga götürülürken, kazaya karışan otomobil de çekici ile olay yerinden kaldırıldı.

Öte yandan, bir kişinin ölümüne neden olan otomobil sürücüsü kolundan, araç içerisinde bulunan İmam Yargıcı(33) ise başından yaralandı. Aynı araç içerisinde arka koltukta oturan iki çocuğun ise kazayı yara almadan atlattıkları öğrenildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü olay yerine gelen ambulansla 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kazanın etkisiyle başını cama vuran ve camın kırılmasıyla birlikte kafasında hafif çizikler oluşan İmam Yargıcı ise sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edildi.

 

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ADIYAMAN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
ADIYAMAN'DA TRAFİK KAZASI: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2010 Pazartesi 09:45:03
Güncelleme :15 Kasım 2010 Pazartesi 18:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?