1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

7 kişilik hırsızlık çetesi

Adıyaman'da iki gün önce meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili polis ekipleri 3'ü kadın, 7 kişiyi göz altına alarak, adliyeye sevk etti.

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz günlerde Alitaş Mahallesi Bozbey Yolu Zafer Sitesi'nde evin yatak odasındaki çelik kasanın çalınmasıyla ilgili 7 kişi göz altına alındı. Şanlıurfa'da polis olarak görev yapan Murat D., abisi Mahmut D. ile Ankara'ya ameliyat olmaya gittiği gün hırsızlık meydana gelmişti. Evden çelik kasa ile birlikte 7 bin 750 TL, Bin Dolar, 2 adet tabanca , 1 adet boyun zinciri, 1 adet altın yüzük ve 1 adet altın alyans çalınmıştı.

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde yaptıkları incelemeler ve görgü tanıklarının ifadele doğrultusunda çalışma başlattı. Şehrin giriş ve çıkışlarında araçlar üzerinde yapılan uygulamalarda şüpheli bulunan bir araç durduruldu. Araç içersindeki şahısların eşkale uyması üzerine yapılan kimlik kontrolünde çok sayıda suç kaydı olan Osmaniye nüfusuna kayıtlı S.G, L.U ve G.K isimli bayanlar ile birlikte E.K ve H.K isimli erkek şahıslar gözaltına alındı.

Görgü tanıklarının şahısları tanımaları üzerine göz altına alınan şahısların sorgulamaları neticesinde Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle irtibata geçen polis ekipleri, olaya karıştığı tahmin edilen ikinci araçta bulunan M.A ve S.Y isimli erkek şahıslar Osmaniye'de göz altına alındı.
Şahıslar emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edilirken, çalınan çelik kasanın bulunması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2009 Perşembe 18:40:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?