6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

9. kattan atladı ve kurtuldu

Adıyaman'da 9 katlı bir binanın çatısından atlayan genç bir kadın, binanın altında bulunan mağazanın güneş brandasına takıldı.


Edinilen bilgiye göre, Atatürk Bulvarı Kız Meslek Lisesi karşısında bulunan 9 katlı Özkan Apartmanı'nın çatısından atlayan Yasemin Y. (30), apartmanın altında yer alan bir iş yerinin güneş brandasına takıldı.

Acılar içerisinde bağırarak yardım isteyen genç kadını duyan vatandaşlar ambulans çağırdı. Olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri ve polisler güneşlikteki kadını binanın balkonuna alarak ilk yardım müdahalesinde bulundu.


Yaklaşık yarım saat boyunca sağlık görevlilerinin balkonda müdahale ettikleri ağır yaralı kadın, daha sonra Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelerin ardından yoğun bakım ünitesine alınan genç kadının hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.


Özkan Apartmanı'nın kapıcısı Hüseyin Tunç, genç kadını kimsenin tanımadığını ve görmediğini belirterek, "Ben de ilk defa bu kadını burada görüyorum. Neden intihar ettiğini öğrenemedik ama kadının psikolojik sorunları olduğunu öne sürenler var" dedi.


Olayla ilgili olarak başlatılan geniş çaplı araştırma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2007 Perşembe 18:02:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?