2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Açıkgöz, ATSO başkanlığına aday

Tekstilci İşadamı İsmet Açıkgöz, Adıyaman Ticaret Sanayi Odası (ATSO) başkanlığı görevine aday olduğunu açıkladı.

Adıyaman Tekstil Hazır Giyim Kümelenme Derneği (ATEKS) Başkanı ve ATSO Yönetim Kurulu üyesi olan Tekstilci İşadamı İsmet Açıkgöz basın toplantısı düzenleyerek, adaylığını açıkladı. Sena Tekstil'de basın toplantısı düzenleyen İsmet Açıkgöz, aday olmasının sebebinin mevcut yönetimi başarısız bulması olduğunu, yönetimin şeffaf olmadığını kaydetti. Açıkgöz, "Adıyaman'a, tüccar ve sanayicisine, gençliğine daha iyi hizmet etmek ve bu bayrak yarışında il ticaretinin ve sanayisinin daha iyi yerlere gelmesi için adayım. Meslek komitelerinin, yönetim kurulunun, meclis üyelerinin ve ATSO'nun tüm üyeleriyle yeniden yapılanarak birlik beraberlik içinde kalkınma için gerekli sinerji sağlanacak. Kısa, orta ve uzun vadeli olarak belirli program hazırladım. ATSO'ya yakışan bir oda binası yapmak için kolları sıvayacağız. Meclis toplantıları basına açık ve şeffaf olacaktır. Gelir kaynakları asla israf edilmeyecek Adıyaman ticaretinin ve sanayisinin gelişiminde kullanılacaktır. İş adamlarımızı yurt dışında ve yurt içinde yapılan sektörlerle ilgili tüm fuarlara katılmalarını sağlayacağız. ATSO vakfı kurulması için girişim başlatılacak, vakıf aracılığı ile işi sonradan kırılan tüccar ve sanayicimize destek olmak hedefimizdir" dedi.

ATSO'ya başkan adayı olmasındaki en büyük sebebin Adıyaman'daki tüccar ve sanayicilerin yıllardır şahsına yönelik teveccüh ve bu yöndeki talepleri olduğunu belirten Açıkgöz, şunları kaydetti:


"22 yıldır ATSO'da çeşitli görevler yaptım. ATSO kurulduğundan bu yana en eski ve en fazla görevde kalan tek meclis üyesiyim. Daha evvel hiçbir şekilde adaylığımı açıklamamıştım. Şuanda adaylığımı çok geniş katılımlı ve çok seçkin üyelerimizle birlikte ATSO'nun yönetimine talip olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Mevcut yönetimi başarısız buluyorum. Eğer seçilemezsem yönetim ve mecliste kesinlikle yer almayacağımı buradan beyan etmek istiyorum."

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 18:25:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?