1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Açıkgöz ATSO başkanlığına aday

Adıyaman Tekstil Konfeksiyon Kümelenme Derneği (ATEKS) Başkanı İsmet Açıkgöz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

ATEKS Başkanı İsmet Açıkgöz, Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının (ATSO) 2009 yılının ilk ayında yapılacak olan seçimlerine aday olduğunu açıkladı. ATSO Meclis üyesi olan İsmet Açıkgöz, sanayiciye ve yatırımcıya daha iyi hizmet edebilmek için başkanlığa aday olduğunu belirterek, mevcut başkanın üç dönemden beri yatırımcıya istenilen hizmeti yapamadığını kaydetti.

Dört yılda bir yapılan seçimlerde komite, meclis, yönetim ve başkan seçimlerinin sırayla yapıldığını belirten Açıkgöz, 2 bin 700 civarında üyenin odaya kayıtlı olduğunu belirtti. Daha önceden 15 grup olduğunu fakat bunun 17'ye yükseltildiğini dile getiren Açıkgöz, "Önümüzdeki yılın başı itibariyle yapılacak olan seçimlerde aday olduğumu meclis toplantılarında dile getirdim. Eşit ve şeffaf bir yönetim, odamıza yakışır bir hizmet binası yapmak ve yatırımcıya hizmet etmek için adaylığımı açıklıyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2008 Salı 22:35:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?