6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Acılı aile idam istiyor

ÖLDÜRÜLEN BANKACININ YAKINLARI İDAM İSTİYOR

İzmir'de ki cinayetin kurbanlarından birisi olan Bankacı Esra Yaşar'ın katil zanlısının yakalandığı duyan aile fertleri, katil zanlısının idam edilmesini istediler.

İzmir'de feci bir cinayete kurban giden ve cenazesi memleketi Adıyaman'a getirilerek toprağa verilen Bankacı Esra Yaşar'ın, katil zanlısının yakalanmasının sevindirici bir olay olduğunu fakat gecikmeyen bir adalet istediklerini vurguladılar.

Katilin yakalandığı gün Bankacı Esra Yalçın'ın Annesi Türkan Yaşar, ablası Tuğba Yaşar başta olmak üzere yakın akrabaları Esra Yaşar'ın mezarı başında dualar ederek ağıtlar yaktılar. Acılı anne Türkan Yaşar'ın yürekleri burkan ağıtları, orada bulunanları göz yaşlarına boğdu. 'Gençliğine nasıl kıydılar?', 'Amaçların vardı hepsine veda ettin yavrum' diyerek kızının mezarına sarılan acılı anne sinir krizleri geçirdi. Mezarlıkta Esra Yaşar'ın helvası dağıtıldı.

Amca Mehmet Yaşar, katilin yakalanmasının sevindirici olduğunu fakat adaletin gecikmeden tecelli etmesini istediklerini belirterek, idamın tekrar gelmesi istedi.

Mehmet Yaşar, "Belki ben yeğenimi kaybettim ama başkaları kaybetmesin. Gecikmeyen bir adalet istiyoruz. Bu olay bilinçli ve şuurlu bir şekilde yapılmışsa idamın kalkmaması lazım. Hiçbir sebep olmadan, peş peşe cinayet işleyen caninin sağ kalması doğru mu? Bunun doğru olup olmadığını toplumun söylemesi lazım. Bu çok canice bir olaydır. Adaletin gecikmeden bu katile gerekli cezayı vermesi ve idamın tekrar gelmesi lazım. Sadece benim yeğenim değil, bu yolda bir çok yeğenler feda edilir, Allah korusun" dedi.

 

ÖLDÜRÜLEN BANKACININ YAKINLARI İDAM İSTİYOR
ÖLDÜRÜLEN BANKACININ YAKINLARI İDAM İSTİYOR
ÖLDÜRÜLEN BANKACININ YAKINLARI İDAM İSTİYOR
ÖLDÜRÜLEN BANKACININ YAKINLARI İDAM İSTİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2010 Çarşamba 13:22:04
Güncelleme :28 Nisan 2010 Çarşamba 15:06:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?