4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADIYAMAN

Adıyaman: Engelliler'in gecesine ilgi büyüktü

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda gerçekleşen geceye Adıyaman Valisi Halil Işık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Ahmet Akgül, Özel Güven Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Başkanı M. Emin Korkmaz ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Gecenin açılış konuşmasını yapan Adıyaman Sosyal Hizmetler Müdür Yardımcısı Ahmet Akgül, kendi çocuğunun da Rehabilitasyon Merkezi’nde eğitim gördüğünü belirterek, "Bu çocuklar toplumun birer parçasıdır. Onları kaybetmek değil, kazanmak gerekiyor. Bizler de onun için böyle bir geceyi düzenledik" dedi.


Adıyaman Valisi Halil Işık ise, gecenin çok güzel olduğunu ve engelli insanların normal insanlar ile aralarında hiçbir farkın olmadığını ifade ederek, "Bu güzel gecede 150 öğrencemiz bizlere gösteriler sunacak. Bizler de bu güzel çocuklarımızı yalnız bırakmamalıyız. Bu çocukların eğitimine de destek olmalıyız" diye konuştu.


Gecede 150 engelli çocuk, şarkılar söyleyip, birbirinden güzel skeçler yaptılar. Gecede ayrıca, engelliler tarafından defile sunuldu.

iha-adıyaman
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2004 Cuma 21:13:29
Güncelleme :20 Ağustos 2004 Cuma 23:21:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?