4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADIYAMAN

Adıyaman: Yeni Başkan Büyükaslan'ın '3Ç' kuralı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Adıyaman Belediye Başkanlığı’na seçilen Necip Büyükaslan, "Bizim ana kuralımız 3 Ç kuralıdır. Çalmayacağız, Çaldırmayacağız ve Çalışacağız. Bu makamlar bu mevkiler kimseye kalmamıştır" dedi.

AK Parti’li bir grupla birlikte Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na gelerek Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Haydar Deniz’den mazbatasını alan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan tebrikleri kabul etti. Seçim Kurulu’ndan belediyeye kadar kalabalıkla birlikte yürüyen Başkan Büyükaslan, alkışlar eşliğinde belediye geldi.

Adıyaman eski Belediye Başkanı A.Kadir Kırmızı, Necip Büyükaslan’a yeni görevinde başarılar dileyerek çiçek verdi. Adıyaman eski Belediye Başkanı A. Kadir Kırmızı, Adıyaman Belediyesi’nin mührünü bir plaket içersinde yeni başkana devretti. Belediye Başkanı Necip Büyükaslan’ın görevi devralması esnasında AK Parti Adıyaman milletvekilleri Hüsrev Kutlu, Ahmet Faruk Ünsal ve AK Parti İl başkanı Ahmet Aydın hazır bulundu.

Belediye balkonundan binlerce kişilik kalabalığa hitap eden Necip Büyükaslan, geçmişte belediye başkanlarının bugüne kadar güzel hizmetler yaptıklarını ve kendilerinin Adıyaman’a daha iyi hizmetler edeceklerini belirterek, "Bizim ana kuralımız 3 Ç kuralıdır. Çalmayacağız, Çaldırmayacağız ve Çalışacağız. Bu makamlar bu mevkiler kimseye kalmamıştır. 10 yıldan beri bu koltukta oturan A. Kadir Kırmızı gitmiştir. Bizler de bir gün mutlaka gideceğimizin bilinci içerisinde çalışacak ve memleketimize hizmet edeceğiz. Bizlere bu koltuğu layık gören insanımızın yüzünü kızartmamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bu saatten sonra kelam bitti, iş başladı" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Belediye binası önünde bulunan kalabalığa karanfil dağıtıldı.

ADIYAMAN-(İHA)
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2004 Perşembe 15:24:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?