6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Adıyaman DİSKİ'ye bileniyor

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu'nda mücadele eden Adıyamansporlu futbolcular bir günlük iznin ardından önümüzdeki hafta karşılaşacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİspor maçının hazırlıklarına başladılar.

Soğuk hava şartlarına rağmen Diyarbakır Büyükşehir belediye DİSKİspor hazırlıklarına başlayan Adıyamanspor'a Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'dan destek geldi.

Teknik direktör Mehmet Ali Çınar yönetiminde çalışan futbolcular isabetli paslar ve performans çalışmaları yaptı. Sakatlıkları süren Kaptan Fuat ve Kaan'ın yanında cezası devam eden Kaleci Oğuzhan'da bu hafta ki kadroda yer almayacağı öğrenildi.

Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan'ın kulübe yakıt desteğinde bulunduğunu belirterek, teşekkürlerini iletti.

Bozdoğan, "Lige 3 puan ile başladığımız için mutluyuz Malatya'da özverili bir şekilde oynayarak 3 puan ile dönen futbolcularımız bu hafta da kendi evinde ağırlayacakları Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİspor karşısında 3 puan alacaklarına inancım tamdır. Taraftarlarımızın bu hafta ki maçta takımlarını yalnız bırakmamalarını istiyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2010 Salı 17:49:00
Güncelleme :26 Ocak 2010 Salı 19:56:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tolunay erdogan IP: 78.187.170.xxx Tarih : 27.01.2010 14:41:44

haydı adıyamanspor senın yaşarız senınle ölürüz  bu ikinçi yarıda tüm maçları  klamasan dan çıkın yeter artık bızım takımıda 1 ligde görmek istiyoruz neden olmasın yeterkı inançımız tam olsun bı de yönetım görevını  yapsın