1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Adıyaman ÖSS birincisi Besni'den

Besni ilçesi Köseceli Lisesi 12. sınıf öğrencisi Tuba Ünal, eşit ağırlık puan türünde ÖSS'de Adıyaman il birincisi oldu.

Köseceli Lisesi 12. sınıf öğrencisi ve Hügem Dershanesi öğrencisi Tuba Ünal, eşit ağırlık puan türünden derece yaparak il birincisi oldu. Hügem Dershaneleri Besni Müdürü Fethi Yiğit ve öğretmenler derece yapan öğrencilerle birlikte basın toplantısı düzenledi. ÖSS'de il genelinde 4 birincilik elde ederek önemli bir başarıya imza attıklarını belirten Fethi Yiğit, Türkiye genelinde tüm puan türlerinde 4 öğrencimiz Tuba Ünal, Esra İzci, Ayşenur Çulcu ve Ayşe İbiş ilk bine girerek Besni ve dershanemiz adına büyük bir başarıya imza atmışlardır. Besni'deki tüm öğrencilerimize tercihler noktasında danışmanlık hizmeti vereceğiz. Tercihler, 22 Temmuz'da başlayıp 3 Ağustos'ta sona erecek. Bu nedenle tercihlerinizi son günlere bırakmayın" dedi.

Eşit ağırlık 2 puan türünde Adıyaman birincisi; Türkiye 836'cısı olan Tuba Ünal, başarısını öğretmenlerinin fedakarlığına ve düzenli ders çalışmasına borçlu olduğunu söyledi. Ünal, "Okul ve dershane öğretmenlerimiz bizler için çok büyük fedakarlıkta bulundular. Okulumuz ve dershanemizin sağladığı imkanlarla, gece yarılarına kadar ders çalıştık. Allah'a şükürler olsun ki emeğimizin karşılığını da aldık" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Temmuz 2009 Çarşamba 18:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?