1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Adıyaman spor camiası yasta

Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde görev yapan Zekeriya Şahin hayatını kaybetti.

Gençlik ve Spor Müdürlüğü personellerinden Zekeriya Şahin'in (46) ani ölümü sevenlerini ve spor camiasını yasa boğdu. Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde testler şefi olarak görev yapan ve Cuma namazı sonrasında aniden rahatsızlanan Zekeriya Şahin, beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetti.

Namaz sonrası baygınlık geçiren Zekeriya Şahin'e ilk müdahale olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Müdahaleler sonrasında ayağa kalkarak ambulansa binen ve durumunun iyi olduğu gözlenen Zekeriya Şahin'in, hastanede aniden rahatsızlanmasının ardından yoğun bakıma alındı. Yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren 2 çocuk babası Zekeriya Şahin hayatını kaybetti.

25 yıldır Adıyaman Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde görev yapan Zekeriya Şahin'in, cenazesine yakınları, mesai arkadaşları ve spor camiasının temsilcileri katılırken, Şahin'in cenazesi Ulu camide kılınan cenaze namazı sonrasında Adıyaman Belediye mezarlığında toprağa verildi.

Son yolculuğuna uğurlanırken son kez çalıştığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü önünden geçen Zekeriya Şahin'in, 2009 yılının ocak ayında emekli olacağı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2008 Pazar 19:14:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?