1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Adıyaman Valisi, Rehabilitasyon Merkezi'ni denetledi

Adıyaman Valisi H. İbrahim Daşöz, valilik tarafından yaptırılan rehabilitasyon merkezini gezen yetkililerden bilgi aldı.

6 bin 10 metrekarelik alanda yapımı devam eden rehabilitasyon merkezinin inşaatını yerinde görmek için Vali Daşöz ve gazeteciler, inşaat alanına geldiler.

4 yıl önce temeli atılmasına rağmen geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan merkezdeki çalışmaları gezen Daşöz, yetkililerden bilgi aldı.

3 ay içerisinde fiziki yapısının yüzde 70’i tamamlanan rehabilitasyon merkezinin 300 kişi kapasiteli olduğunu belirten Vali Daşöz, merkezin 2004 yılı başında açılacağını söyledi.

Vali Daşöz, "Binamız fiziki olarak yüzde 70 tamamlandı. 2 kat üzerinden temeli atıldı fakat biz tek katlı olarak yapıyoruz. 400 milyara mal olacak rehabilitasyon merkezinin bitirilmesi ile uzman personele ve bu işe gönül vermiş kişilere ihtiyacımız olacak. Uzman personel temin edilene kadar kamuda çalışan personelden faydalanılacak. Sosyal hizmetler uzmanı, eğitimci ve terapistlere ihtiyacımız var. Adıyaman’daki özel durumda bulunan özürlü çocukların büyük bir kısmına hitap edecektir" dedi.

AHMET ARSLANTAŞ-ADIYAMAN (İHA)
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2003 Salı 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 11:52:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?