4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADIYAMAN

Adıyaman Valisi Işık'tan esnaf ziyareti

Yargı kararı ile tekrar Adıyaman Valisi olarak göreve başlayan Halil Işık, kentte esnafları ziyaret etti.
Jandarma Garnizon Komutanı Albay Tarık Hatipoğlu ve Emniyet Müdürü Süleyman Güleç ile birlikte esnafı ziyaret eden Vali Halil Işık, esnaf tarafından büyük sevgi ile karşılandı.
Eski oturakçı pazarı olarak tabir edilen eski çarşıya da giden Vali Işık, Tuz Hanı'nda incelemelerde bulundu. Tarihi Tuz Hanı'nın bazı yerlerinin yıkıldığını gören Vali Işık, gördükleri karşısında üzüldü. Adıyaman şehir merkezinin güzelleştiğine dikkat çeken Vali Işık, "Adıyaman halkı görevde olmadığım süre içerisinde bana karşı vefa örneği gösterdi. 11 aylık ayrılıktan sonra Adıyaman şehirleşme yönünde çok değişmiş ama Adıyamanlı insanların sıcaklıkları ve vefaları hiç değişmemiş. Her zaman ki gibi yine sıcak yine candan insanlar var" dedi.
Tekrar göreve gelmesi ile birlikte yarım kalan projelerini gerçekleştireceğini kaydeden Işık, "Adıyaman'da daha önceden görev yaptığım için sorunlarını ve çözümlerini biliyorum. Yarım kalan projeleri hayata geçireceğim. Benim olmadığım dönemde görev yapan sayın H. İbrahim Daşöz'ün de yarım kalmış projeleri ile birlikte benim projelerimi hayata geçireceğim" diye konuştu.
AHMET ARSLANTAŞ - ADIYAMAN (İHA)
Yayın Tarihi : 7 Şubat 2004 Cumartesi 16:31:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?