1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Adıyaman yeşilleniyor

ADIYAMAN YEŞİLLENİYOR

Adıyaman Belediyesi tarafından kent merkezinin yeşil örtüye bürünmesi amacıyla park ve caddelere çeşitli fidan türleri dikiliyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yürütülen bitki çalışmaları kapsamında, Kayalık Mahallesi ile Alitaşı Mahallesi parklarına ve Sakarya Caddesi refüjüne çeşitli fidanların dikilmesine başlandı. Çınar, top akasya, oya ağacı, leylak, mazı çam, zakkum, ligustrum, Akçaağaç, ıhlamur, dağ muşmulası, palmiye, oya ağacı, taflan, ateş dikeni, süs elması ve süs eriği fidanlarının dikilmesi için yapılan çalışmalar yoğun bir şekilde yürütülüyor.

Konuyla ilgili konuşan Belediye Başkanı Necip Büyükaslan,"Belediye olarak yeşile büyük önem veriyoruz. Bu amaçla şehrimize yeşil bir görünüm kazandırmanın çabası içerisindeyiz. Yaptığımız bitki çalışmaları neticesinde bugüne kadar 55 bin fidan diktik. Bu yönde harcadığımız çaba ve gayretlerimiz sonucunda kentimize güzel bir görüntü sağladık. İnsan odaklı hizmetlerimizi mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürmenin azmindeyiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2009 Perşembe 17:06:05
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 11:28:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?