3
Mayıs
2024
Cuma
ADIYAMAN

Adıyaman yine UFO gördü

Adıyaman’da yine UFO görüldü iddiası bu kez Celal Gündüz isimli ilköğretim öğrencisinin kendi kamerası ile gökyüzünde ışık saçan bir cisim görüntülemesi üzerine gündeme geldi.

Adıyaman’ın kuzey batısında bulunan Bozbey yolu Ali Taşı Mahallesi’nde oturan Celal Gündüz isimli ilköğretim öğrencisi, gökyüzünde gördüğü parlak cismin görüntülerini kamerayla kaydetti. Celal Gündüz, UFO olduğu sanılan cismin görüntüsünü 5 dakika kadar kaydettiğini ve cismin daha sonra gözlerden kaybolduğunu belirtti. Gündüz, gökyüzünde sürekli hareket eden ve yeşil ile mor renklerlerde ışık saçan cismin, daireler çizerek hareket ettiğini kaydetti.

UFO diye tabir edilen ve gökyüzünde ışık saçan bilinmeyen cisimler 10 Haziran 2001 tarihinde Adıyaman’ın Tut İlçesi’nde görev yapan köy korucuları ve askerler tarafından görülerek, yetkililere bilgi verilmişti. Tut İlçesi Kömürtepe mevkiinde parlak cismi gören asker ve korucular dürbünle cisimleri izlediklerini yetkililere anlatmış ve gördükleri cisimlerin şekillerini çizmişlerdi. Asker ve korucuların gökyüzünde ışık saçan cisimleri görmelerinden 8 ay sonra Adıyaman’ın değişik noktalarında aynı anda 5 değişik cisim görülmüş ve bu cisimler polis kameraları tarafından görüntülenmişti. Polis tarafından kayda alınan cisimlerin görüntüleri Sirius UFO Uzay Bilimleri Merkezi’nde incelenmiş ve UFO diye tabir edilen cisimler olduğuna karar verilmişti.
aa
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2004 Perşembe 14:53:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?