1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Adıyaman'a okuma salonu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman'da Sema Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Okuma Salonu'nun açılışını yaptı.

Adıyaman Belediyesi ve Sema Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğiyle yapılan okuma salonunun açılışını Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki yaptı. Okuma salonunun açılış törenine Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kayseri Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Vali Yardımcısı Ümit Şeref Kayacan, AK Parti Adıyaman Milletvekili Şevket Gürsoy, AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Okuma salonunun açılışını yapan Özhaseki, okuma salonlarının eğitime büyük destek sağladığını ve Adıyaman'a hayırlı olmasını diledi. Açılış sonrasında Belediye başkanları katılımcılarla birlikte sınıfları gezerek, öğrencilerle sohbet etti. Girdiği bir sınıfta Kayserili bir öğretmenle tanışan Özhaseki, "Artık yabancı değilsin, kardeş şehrimizde görev yapıyorsun" dedi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 18:50:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?