1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Adıyaman'da aile dramı

Adıyaman'da aralarında kız meselesi bulunan aileler birbirine girdi, olayda bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, olay Adıyaman merkeze bağlı Boztepe köyünde meydana geldi. 2 yıl önce C. ailesine kız veren G. ailesi kızlarını evlendirdikten sonra bir daha hiç görüşmedi. Diyarbakır'da öğretmen olarak göreve başlayan Orhan.G. (25) ise iznini geçirmek için geldiği memleketinde, C. ailesine verdikleri ve 2 yıldır görmediği kız kardeşini görmek istedi. Bunun üzerine Orhan G. ile beraberinde babası Mustafa G. annesi Fidan G., kızlarının evine gitti. Orhan, Mustafa ve Fidan G., geldikleri evde C.
ailesinin fertleri ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, Orhan G. ve annesi Fidan G.; C. ailesinin fertleri tarafından silah ve bıçakla yaralandı. Hastaneye kaldırılmak istenen yaralılardan Orhan G. yolda hayatını kaybetti. Anne Fidan G. ise hastanede tedavi altına alındı. 

Orhan G.'nin yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi. Jandarma ekiplerinin olaya karıştığı iddia edilen C. ailesinin bireylerini aynı hastaneye getirmesi üzerine gerginlik yaşandı. Orhan G.'nin yakınları zanlılara saldırmak isteyince Jandarma ekipleri zanlıları 82.Yıl Devlet Hastanesi'ne götürdü. 

Orhan G.'nin cenazesinin otopsi için Malatya Adli Tıp morguna kaldırıldığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi

iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2009 Pazar 17:52:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ayetullah IP: 88.249.37.xxx Tarih : 1.02.2009 22:30:14

Böyle değerli, efendi, sakin, ağırbaşlı ve dürüst bir insana bu dünyadan gitmek hiç yakışmadı.Hayatının baharındaydı.Meslek aşkının yeni başındaydı onunda çok hayalleri vardı ama yazık ettiler ona bu genç yaştan. sadece bir meslektaşı olarak ölüm haberi duymam beni çok sarstı. üzüntüden kahretti. ailesine çok büyük sabırlar diliyorum. Böyle bir yobaz ve cehalletin kol gezdiği bir toplumda yaşadığımız sürece bizim ne olduğumuz ne kadar kendimizi geliştirdiğimiz ne okuduğumuz önemli değil. Cehalettin başı ve feodal yapı sağ olsun