6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Adıyaman'da bayram coşkusu

ADIYAMAN'DA RAMAZAN BAYRAMI ÇOŞKUSU

Ramazan Bayramı kutlama töreni Adıyaman'da protokol üyeleri ve vatandaşların katılımıyla belediye binasında yapıldı. Vatandaşlarla bayramlaşan protokol, daha sonra kurumları ziyaret etti.

Ramazan bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen törene Vali Ramazan Sodan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Ali Osman Salık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri, Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü, Adıyaman Mor Petrus-Mor Pavlus Kilisesi Metropoliti Melki Ürek, kurum müdürleri, işadamları, siyasi parti il başkanları, oda başkanları ve belediye çalışanlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayram tebriklerini kabul eden Vali Sodan, Ramazan Bayramı'nın önemine değinerek, "Bütün İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı tebrik ederim. Bayramlarımız bizim sevinç ve mutluluk günlerimizdir. Bu günleri hep birlikte kutluyoruz. Bir ölçüde toplumsal kaynaşma günlerimiz oluyor. Bu bayramların milletimize ve bütün insanlığı sevgi ve barış getirmesini temenni ederim" diye konuştu.

Belediye binasında vatandaşlarla bayramlaşan protokol üyeleri sırasıyla, İl Jandarma Komutanlığında askerler ve rütbelilerle, açık cezaevinde hükümlülerle, polis evinde emniyet teşkilatıyla, huzur evindeki yaşlılarla ve sevgi çocuk yuvasında kimsesiz çocuklarla bayramlaştı.

ADIYAMAN'DA RAMAZAN BAYRAMI ÇOŞKUSU
ADIYAMAN'DA RAMAZAN BAYRAMI ÇOŞKUSU
ADIYAMAN'DA RAMAZAN BAYRAMI ÇOŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 9 Eylül 2010 Perşembe 13:19:01
Güncelleme :9 Eylül 2010 Perşembe 16:53:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?