3
Mayıs
2024
Cuma
ADIYAMAN

Adıyaman'da gazeteciye saldırı

Adıyamanspor ile Erzurumspor arasında Pazar günü oynanan maçı izlemeye giden Adıyaman Söz Gazetesi sahibi Sait Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde görevli bir kişinin saldırısına uğradı.


Adıyamanspor - Erzurumspor maçını izlemeye giden Sait Yıldırım, basın tribününe geçtikten sonra muhabirlerden Hasan Tellal'ın giriş kapısından içeri alınmadığı haberini alınca giriş kapısına gitti. Burada görevli olan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli olan Abdullah Ayhan ile tartışan Sait Yıldırım, daha sonra konuyu Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı'ya ileterek muhabir Hasan Tellal'ın içeri girmesini sağladı. Muhabir Hasan Tellal'ın stada girmesinden sonra stat görevlisi Abdullah Ayhan, Sait Yıldırım'a kafa attı. Başından darbe alan Yıldırım, hastaneye kaldırıldı.


Olayın bir anda meydana geldiğini belirten Sait Yıldırım, "Tartışmalar sonrası Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Bağcı'ya konuyu ilettik ve arkadaşımızı içeri aldılar. Bende tartıştığımız arkadaş ile kırgın olmayalım diye elini sıkmak istedim. Tam elini sıkacakken bana kafa attı. Kafa darbesi elmacık kemiğimin üstüne isabet etti. Beni hastaneye kaldırdılar. Daha sonra bende olayla ilgili polise şikayette bulundum" dedi.

ADIYAMAN - İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2004 Pazartesi 23:24:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?