7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Adıyaman'da ilginç bir kaza

ADIYAMAN'DA İLGİNÇ BİR KAZA

Adıyaman'da meydana gelen bir kaza ilginç ve gergin dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Geçtiğimiz yıl Menzil yolu üzerinde meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği kazada eşi ve annesini kaybeden Abdurrahman A., ödenen 60 bin TL kan parası ile bir otomobil aldı. Bir hafta önce Adıyaman Emniyet Müdür yardımcısı Erol Etlik'ten aracı satın alan ehliyetsiz ve alkollü şahıs, İmamağa Mahallesi-İmamağa Cami yanında bulunan sokağa girmek isterken, yolun başında bulunan park halindeki 42 HY 556 plakalı otomobile yandan çarptı. Kaza sonrası vatandaşların yardımı ile araç geriye çekilerek, aracı

ileride bir yere park etmeye çalışan alkollü sürücü daha sonra karşı yönde bulunan park halindeki 02 FC 484 plakalı otomobile çarptı. İki otomobilde de büyük ölçüde maddi hasar meydana gelirken, 02 FC 484 plakalı otomobil kazanın etkisiyle İmamağa Cami'nin bayan tuvaletlerinin merdivenine çarparak durabildi.

Kazanın ardından alkollü sürücü ve yakınları ile araç sahipleri arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliği kazaya neden olan sürücü şaşkın gözlerle, tedirgin bir şekilde izledi. Kaza yerine polis ekiplerinin yanı sıra, alkollü sürücünün kullandığı otomobilin devri henüz üzerine kayıtlı bulunan Emniyet Müdür Yardımcısı Erol Etlik de geldi.

Yaşanan gerginliğin ardından alkollü sürücünün yakınları, kazada hasar gören araçların yapımını üstlendi. Kazaya karışan şahısa, alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan cezai işlem uygulandığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

ADIYAMAN'DA İLGİNÇ BİR KAZA
İHA
Yayın Tarihi : 24 Temmuz 2010 Cumartesi 11:22:04
Güncelleme :24 Temmuz 2010 Cumartesi 17:41:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?