4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADIYAMAN

Adıyaman'da semah gösterisine ilgi büyüktü

Adıyaman Atatürk Stadyumu’nda dün gece düzenlenen programa, Adıyaman Valisi Halil Işık, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, belediyelerin tek görevinin yol ve su hizmeti götürmek olmadığını belirterek, "Belediye olarak sosyal ve kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. Tarihi ve manevi değerlerimizin bir simgesi olan Mevlana Celalettin Rumi’nin torunlarının sizlere güzel bir gece yaşatacağı kanısındayım. Bu tür etkinliklerin toplumumuzun birlik ve beraberlik olmasına etkisi büyüktür. Bugün toplumumuzda dağınıklıklar var fakat bu uzun sürmez. En kısa zamanda yine birlik ve beraberlik içinde olacağız" dedi.

Adıyaman Valisi Halil Işık ise, bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerle ilin daha da gelişeceğini belirterek, toplumun her kesiminden bu tür etkinlikleri desteklemelerini istedi.
Açılış konuşmaları sonrasında sahne alan Konya Lal Sema Grubu, tasavvuf müziğin en güzel örneklerini seslendirdi. Program, grubun sunduğu sema gösterisiyle son buldu.

iha-adıyaman
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2004 Pazartesi 11:54:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?