1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Adıyaman'da trafik kazası: 6 yaralı

Adıyaman'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Emrah Bulucu'nun (27) kullandığı 34 EB 5200 plakalı otomobil ile polis memuru Mustafa E.'nin kullandığı 42 J 2244 plakalı otomobil çarpıştı. Gece geç saatlerde meydana gelen kazada AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Emrah B. ile Edip Bulucu (30), Kadriye Bulucu (50), Nazife Demet Bulucu (24) ve Mustafa E. ile aynı araç içerisinde bulunan ve ismi açıklanmayan arkadaşı yaralandı.

Yaralılardan Bulucu ailesi Adıyaman Devlet Hastanesi'ne, diğer araç içerisinde bulunan polis memurları ise 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Nazife Demet Bulucu'nun hayati tehlikeyi atlatamadığı ve yoğun bakım ünitesinde tutulduğu öğrenildi. Diğer yaralılar yapılan tedaviler sonrası taburcu edildi.

Adıyaman Devlet Hastanesi önüne Bulucu ailesinin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleç, Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Kasım Tekin ve AK Parti Yönetim kurulu üyeleri de gelerek, Nazife Demet Bulucu'nun durumu hakkında bilgiler aldılar.

Hastane önünde bekleyen AK Parti İl Başkanı ve üyeleri, Nazife Demet Bulucu'nun babası Celal Bulucu'ya geçmiş olsun temennisinde bulundu. Hastanın genel sağlık durumu ile ilgili bilgiler veren Adıyaman Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet İnan, hastanın karaciğer ameliyatı olduğunu ve yoğun bakım ünitesinde kaldığı sürece hayati tehlikesinin bulunduğunu belirterek, hayati tehlikeyi atlatması için doktorların yoğun gayret gösterdiklerini söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2009 Çarşamba 16:30:01
Güncelleme :7 Ekim 2009 Çarşamba 17:38:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?