5
Mayıs
2024
Pazar
ADIYAMAN

Adıyamanlı hacker şokta

Adıyamanlı hacker tarafından çökertilen binlerce sitenin aksine bu kez tersi oldu ve hackerin sitesi çökertildi.

Türk hackerler, sözde Ermeni soykırımı yasa tasarısının Fransız Meclisi'nden geçmesinin ardından başlattıkları saldırılarından sonra Irak'ta yaşanan olayları da kınamak amacıyla son günlerde binlerce Fransız, ABD ve İngiliz internet sitesini çökertti.

Fransız sitelerine yönelik son saldırıları gerçekleştiren SpyGrup.Org grubundan, sonra Adıyamanlı hacker da saldırılarıyla binlerce site çökertti. Kendine Subseven kodunu veren Adıyamanlı hacker, Fransa kökenli sitelerinin yanı sıra, ABD, İngiliz, İsrail, Rusya gibi ülkelerin sitelerini çökertmeye devam ettiğini bildirdi.

Saldırılar, dünya genelinde hack saldırılarını kayıt altına alan Zone-H internet sitesinde de duyuruldu. Gerçek ismini açıklamayan ve son saldırıları düzenleyen Subseven, şu ana kadar siber alem savaşlarında binlerce yabancı site çökerttiğini belirterek, "Daha önceden Filistin'de yaşanan olaylar nedeniyle binlerce ABD ve İsrail sitelerini çökerttim. Şimdide Fransızların ve ABD'nin sitelerini çökertiyorum." dedi.

Subseven kodlu hacker, hacklediği sitelerde bir Türk bayrağı yada askeri bir orduya ait resim atarak tepkisini böyle dile getiriyor. Hacklediği sitede aynı zamanda, Müslümanların rahat bırakmalarını ve bunların kendileri açısından iyi olacağını yazıyor.

Hacker Subseven Irak halkına yapılan zulüm, işkence, ölüm olaylarına karşı protesto amaçlı olarak 150 Tane Amerika'nın Resmi sitelerini hacklediği esnada, www.mebmers.lycos.co.uk/lovey0u adlı deposu kapatıldı.

Sitesi çökertildiği için şokta olduğunu söyleyen hacker, bundan sonra Subseven, El-MariaCh-i, Selkan ve Subzone olarak hacklemeye devam edeceklerini söyledi.


zaman
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2007 Pazartesi 16:52:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?