1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Adıyamanlılardan Fırat'a destek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu'nun Uğur Dündar'ın yönetiminde gerçekleştirdiği 'söz düellosu' sonrasında, Adıyamanlı vatandaşlar hemşehrileri Dengir Mir Mehmet Fırat'a sahip çıktı.

Siyasilerin, basının ve halkın merakla beklediği söz düellosu sona ererken, Adıyamanlı vatandaşlar düelloyu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın kazandığını savundu. İşletmelerinde söz düellosunu izleyen Adıyamanlı vatandaşlar, Fırat'a çamur atıldığını ifade etti. CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu tarafından iddia edilen hayali ihracatın asılsız olduğunu dile getiren Fırat'ın hemşehrileri, Fırat'a sonuna kadar güvendiklerini kaydederek, "Dengir Mir Mehmet Fırat, Adıyaman'ın ağasıdır. Mala ve mülke ihtiyacı yoktur. Serveti Adıyaman'ı besler. Serveti milletvekili olmadan önce dedelerinden kalan bir servettir. Bu çirkin iddialar CHP'nin bir oyunudur" iddialarında bulundu.

Öte yandan Uğur Dündar yönetiminde gerçekleşen söz düellosunu AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, İl Başkanı Lütfullah Ayhan ve Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin beraber izledi. Program sonrasında iddiaları değerlendiren AK Parti Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat'ın kendisini ve doğrularını çok güzel bir şekilde savunduğunun altını çizerek, "Dengir Mir Mehmet Fırat tamamen soyut birtakım iddialarla devre dışı bırakılmaya çalışılıyor. Bu suçlamaların doğru olmadığını Dengir Mir Mehmet Fırat güzel bir şekilde ortaya koydu. CHP halen yanlışta ısrar etmeye çalışıyor. Tutunacağı bir dalı kalmamış. Siyasetini yanlışlar üzerine kuruyor ve kurguluyor. Siyasetin CHP'ye prim vermeyeceğini düşünüyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 20:37:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?