7
Mayıs
2024
Salı
ADIYAMAN

Adıyamanspor 3 puana odaklandı

ADIYAMANSPOR, SAHAYA İNİYOR

Pazar günü kendi sahasında sezonun ilk maçına çıkacak olan TFF 2. Lig takımlardan Adıyamanspor, 3 puana odaklandı.

Pazar günü Bugsaşspor'u konuk edecek olan Adıyamanspor'un Basın Sözcüsü Yunus Emre Doğan, karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Mütevazi fakat güçlü bir kadro kurduklarını ifade eden Doğan:"Adıyamanspor'un yıllardan beri süregelen bir politikası var. Yıldız futbolcu Adıyaman'da olunur. Bu bilinçle yola çıkarak bize faydalı olabilecek gelecek vaad eden birçok futbolcuyu kadromuza kattık. Kaleci sorununu Adana Demirspor'dan transfer ettiğimiz 25 yaşındaki Ahmet ile çözdük. Transfer edilen futbolcular

teknik heyetimizin onayından geçtikten sonra alınmıştır. Transfer sezonunun bitmesine az bir zaman kaldı. Sürenin son dakikasına kadar çalışmalarımız sürecek en az 2 futbolcu daha alacağız" dedi.

Bugsaşspor maçı ile ilgili konuşan Doğan:"Rakibimiz çok güçlü bir ekip süper ligden düşürülen Ankaraspor'un kadrosunun yarısı Bugsaşspor'a kaydırıldı. Bu yüzden çok zorlu bir maç oynayacağız. Sahaya sadece kazanmak için çıkacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Taraftarlarımız ilk maçımızda bizleri yalnız bırakmasın, 90 dakika boyunca bizleri desteklesinler ki bizde onlara 3 puan armağan edelim" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma 17:57:04
Güncelleme :27 Ağustos 2010 Cuma 18:33:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?