6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Adıyamanspor otobüs alacak

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubunda mücadele eden Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, Adıyamanspor'un kendine ait bir otobüsünün olacağını ve bu yönde girişimlerde bulundukları söyledi.

Adıyamanspor sosyal tesislerinde basın mensupları ile bir araya gelen Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, İstanbul'da otobüs alınması için yapılan girişimler hakkında bilgi verdi. GAP Gazeteciler Birliği Başkanı Zeynal Abidin Kıymaz ile birlikte İstanbul'da, Adıyamanlılara ait vakıf ve dernek yetkilileriyle görüştüklerini belirten Növfel Bozdoğan, Esenler Belediye Başkanı Teyfik Göksu'nun öncülüğünde 6 Şubat tarihinde Adıyamanspor yararına yemek düzenleneceğini kaydetti.

Bozdoğan, "Adıyamanspor deplasman maçlarına gitmek için sürekli rica minnet otobüs istiyorduk. Deplasmanlara giderken ulaşım sıkıntısı çekiyorduk. Bu yönde sıkıntımızın giderilmesi için vakıf ve dernek yetkilileri ile görüştük. 6 Şubat tarihinde Esenler Belediye Başkanı Teyfik Göksu tarafından takımımız yararına yemek verilecek. Bu yemeğe katılan işadamlarımız ve Adıyamanlılardan otobüs alınması için destek toplanacak. İnşallah bundan sonra deplasmana kendi otobüsümüzle gideceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 17:43:05
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 18:51:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?