6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Adıyamanspor seçmeleri tamamlandı

ADIYAMANSPOR SEÇMELERİ TAMAMLANDI

TFF 2 Lig'de mücadele eden Adıyamanspor'un takım kadrosunda yer almak için yaklaşık 15 sporcu 5 gündür seçmelerde yoğun çaba sarf etti.

Antrenörlerin gözüne girebilmek için hırsla mücadele eden sporcular, seçmeler süresince takım kadrosuna girebilmek için mücadele ettiklerini ve Adıyamanspor formasını giymek istediklerini söyledi. Adıyaman ve çevre illerinden seçmelere katılan sporcular, profesyonel olarak futbolcu olabilmenin mutluluğunu yaşayabilmek için seçmelere katıldığını dile getirirken, 5 gün süren seçmelerin ardından bazı sporcular elenirken bazılarına ise teknik direktör Hasan Şengün tarafından zaman tanındı. Bir yandan seçmeler yapılırken diğer yandan takımın as kadrosunda yer alan ve geçen sezonda Adıyamanspor forması altında ter döken futbolcular düz koşu yaptı.

Öncelikle iç transferlerin çözüme kavuşması gerektiğini söyleyen Teknik Direktör Hasan Şengün, iç transferde henüz imza atmamış sporcular bulunduğunu ve takımın yapılacak bu anlaşmalarla şekilleneceğine dikkat çekti. Teknik adam ayrıca, iç transferde boş kalan mevkilerin seçmelere katılan sporcular ve dış transferler ile kapatılacağını da belirtti.

Seçmelerin son gününde yapılan çift kale maçını teknik heyetin yanı sıra Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. Yapılan antrenmanın ardından futbolculara ve takıma girebilmek için mücadele eden sporculara Adıyamansporlu yöneticiler tarafından baklava ikramında bulunuldu.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 14:55:04
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 17:37:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?