6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Adıyamanspor'da 2. Şen dönemi

ADIYAMANSPOR'DA 2. DOBİ HASAN DÖNEMİ

Yeni sezon için teknik direktör arayışına giren Adıyamanspor, 2008-2009 sezonunda yarım dönem Adıyamanspor'un teknik direktörlüğünü yapan Hasan Şen ile yeniden anlaştı.

2010-2011 futbol sezonunda Adıyamanspor'u Dobi Hasan lakaplı Hasan Şen çalıştıracak. Adıyamanspor tesislerinde 1 yıllık sözleşme imzalayan Dobi Hasan'ın yardımcılığına Mesut Üretir getirildi. Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan, teknik direktör Hasan Şen ile iki sezon önce başarılı bir dönem geçirdiklerini ve yeni sezonda da başarılı olacağına inandığını söyledi.

Dobi Hasan ile yeniden çalışacak olmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren Başkan Bozdoğan, Dobi Hasan'ın Adıyamanspor sevdalısı olduğunu ifade etti. Yardımcı Antrenörlüğe ise 7 yıl Adıyamanspor'da top koşturan ve takım kaptanlığı yapan Mesut Üretir'in getirildiğini belirten Bozdoğan, yakın zamanda kaleci antrenörü transfer edileceğini de sözlerine ekledi.

Başkan Bozdoğan, imza töreninde şöyle konuştu:

"2008-2009 futbol sezonunun yarı döneminde beraber olduğumuz hasan hocamız ile yeniden bir sözleşme imzaladık. Maalesef bu ülkede bir sezonda takımlar birden fazla teknik direktör değişiyor. Bazı sebeplerden dolayı yollarımız hocamız ile ayrıldı fakat gönlümüz hep birdi. Yeni sezonda hocamız ile yeniden çalışma fırsatı bulduk. Hocamızın takımda başarılı işlere imza atacağına inanıyorum"

ADIYAMANSPOR'DA 2. DOBİ HASAN DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2010 Pazartesi 15:44:02
Güncelleme :12 Temmuz 2010 Pazartesi 20:23:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?