6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Adıyamanspor'da 3 puan sevinci

SPOR TOTO 2. LİG

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Adıyamanspor'da 3 puan sevinci yaşanıyor.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Beypazarı Şekerspor'u mağlup ederek ligde üst sıralara yükselen Adıyamanspor, son iki maçta 6 puan almayı başardı. Ligin namağlup takımı olan Beypazarı Şekerspor'u mağlup eden Adıyamanspor'da 3 puan sevinci yaşanıyor. Sarı-yeşilli Adıyamanspor, Çarşamba günü oynanacak İskenderun Demirçelikspor maçının hazırlıklarına başladı. Kendi tesislerinde Yardımcı Antrenör Mesut Değer gözetiminde çalışmaları sürdüren sporcuların morallerinin yüksek olduğu görüldü. Antrenmanlarda

futbolcuları rehavete kapılmamaları noktasında uyarılarda bulunurken, futbolcuların hırslı oldukları belirtildi.

Adıyamanspor Basın Sözcüsü Yunus Emre Doğan, hedeflerinin 3 puan almak olduğunu belirterek, İskenderun Demirçelikspor çok güçlü bir ekip olduğunu ve bu maçı almak istediklerini ifade etti.

Doğan, teknik heyet ve futbolculara olan güvenlerinin tam olduğunu, Adıyamanspor'un ligde hak ettiği yere geleceğini kaydetti.

Teknik direktör Mesut Üretir ise son iki maçta Adıyamanspor'un gücünü herkesin gördüğünü belirterek, "Galibiyet serisini sürdürüp üst sıralara tırmanacağız. Üç puanlı sistemde her şey mümkün. Şampiyonluk hayal değil. Bunu herkese göstereceğiz. Futbolcularıma güveniyorum. Hepsi birbirinden kaliteli ve yetenekli. İskenderun Demirçelikspor maçından da anlımızın akıyla 3 puan alıp gerçek gücümüzü herkese göstereceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2010 Pazartesi 17:26:04
Güncelleme :1 Kasım 2010 Pazartesi 17:48:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?