6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Adıyamanspor'da 'Birinci' dönemi

TFF 2. Lig 5. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor'da teknik direktörlüğe Mehmet Birinci getirildi.


Kulüp tesislerinde futbolcularla tanışan ve antrenmanı izleyen Teknik Direktör Mehmet Birinci, önümüzdeki hafta oynanacak İskenderun Demirçelikspor maçında takımın başında sahaya çıkacak. Adıyamanspor ile her konuda anlaştığını dile getiren Mehmet Birinci, "Kulüpler bazı dönemlerde sıkıntıya girer ve istifalar yaşanabilir. Önemli olan takımda yeni bir sayfa açarak yeni bir ruhla lige asılmaktır. Hep birlikte bu sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışacağız. İnanıyorumki benden önce takımda görev yapan Altan Çetindağ, elinden geleni yapmıştır. Ancak bazen şansızlık olabiliyor. Biz yeni teknik kadromuzla elimizden geleni yapıp Adıyamanspor'u ligde hakettiği yere taşıyacağız. Bizlere güvenenleri mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.


Adıyamanspor Kulübü Başkanı Növfel Bozdoğan ise, Adıyamanspor'da yeni bir sayfa açıldığını kaydederek, "Sezon başından bu yana almış olduğumuz kötü sonuçlar, bizi olduğu gibi taraftarımızı da üzmüştür. Alınan kötü sonuçlar neticesinde teknik heyetimiz istifa etti. Bunun üzerine yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde Mehmet Birinci hocamızla anlaştık. Artık Adıyamanspor Kulübü olarak yeni bir sayfa açtık, şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır" ifadelerini kullandı.


Teknik Direktör Mehmet Birinci'nin yardımcılığını Yalçın Coşkun yapacak, kaleci antrenörlüğüne ise Yaşar Yıldırım getirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ekim 2007 Pazar 21:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?