6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Adıyamanspor'da liderlik sevinci

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubunda mücadele eden Adıyamanspor'da liderlik sevinci yaşanıyor.

Geçtiğimiz hafta Diyarbakır DİSKİSpor deplasmanından galip ayrılarak maç fazlalığıyla liderlik koltuğuna oturan Adıyamanspor, Tarsus İdmanyurdu Spor'un Adana Demirspor karşısında galip gelmesiyle liderliğini perçinledi. Sezonun ikinci yarsında oynanan maçlarda üst üste aldığı galibiyetler ile liderliğe kadar yükselen Sarı-Yeşilli ekipte moraller yerinde. Haftayı bay geçen Adıyamanspor da futbolculara verilen izin sona erdi. Takım Elazığspor maçı hazırlıklarına başladı.

Basın Sözcüsü Yunus Emre Doğan, Play-Off'un en büyük adaylarının kendi takımları olduğunu ve camia olarak şampiyonluğa inandıklarını söyledi.

Doğan, "Sezonun ikinci yarısında oynadığımız iyi futbolun ödülünü liderlikle aldık. Gurupta en büyük rakibimiz olan Adana Demirspor'un yaşadığı puan kayıplarını iyi değerlendirerek gurupta liderliğe oturdu. Adana Demirspor'un yanı sıra Belediye Vanspor'da iddialı bir şekilde zirveye kadar geldi. Rakiplerimiz ile deplasmanda oynamamız bizim için dezavantaj olarak görünebilir ancak, biz her takımı her yerde yenebilecek güçteyiz. Çok kaliteli ve futbolu çok iyi bilen bir teknik ekibimiz var. Buna birde yönetimimizin gösterdiği fedakarlıklar eklenince takımımız Adıyamanspor buralara kadar geldi. Bizi her yerde destekleyen fedakar taraftarlarımıza teşekkür ediyorum sezon sonunda onlara şampiyonluk sevincini yaşatacaklarımızdan şüpheleri olmasın" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 17:27:05
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 00:02:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?