6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

Adıyamanspor'u hırs bastı

TFF 2. LİG

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Adıyamanspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta deplasmanda Kahramanmaraşspor'u mağlup eden Adıyamanspor gözünü Adana Demirspor maçına dikti. Geçtiğimiz dönem oynanan maçta deplasmanda Adana Demirspor'u 2-0 mağlup eden Adıyamanspor kendi sahasında da gülen taraf olmayı hedefliyor. Adıyamanspor tesislerinde antrenmanlarını sürdüren futbolcuların 3 puanı arzuladıkları belirtilirken, antrenmanlarda oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Son haftalarda oynanan futboldan memnun olduklarını söyleyen Adıyamanspor Basın Sözcüsü Yunus Emre Doğan, Adana Demirspor karşısında sezonun en zor maçına çıkacaklarını kaydetti. Adana Demirspor'un gurup lideri olduğuna dikkat çeken Doğan, Adıyamanspor'un lideri yenecek güçte olduğunu ifade ederek, şöyle konuştu;"Son haftalarda iyi futbol oynuyoruz. Nitekim oynadığımız 5 maçta 3 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik almamız bunun bir göstergesidir. Kahramanmaraş deplasmanında aldığımız 3 puan Play-off umutlarımızı yeniden yeşertti. Pazar günü sezonun en zor maçına çıkacağız. Adana Demirspor şu an gurupta lider durumda ancak biz rakibi yenecek güçteyiz. İlk maçta Rakibimizi deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başarmıştık bu defada 3 puan alan taraf olmak istiyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımıza olan güvenimiz tamdır. Takımda ciddi eksiklerimizin olmaması oldukça sevindirici, çok zor maç olacak rakibimiz guruptaki avantajını yitirmemek için maçtan galip ayrılmak isteyecektir, biz taraftarımızın desteği ile maçtan 3 puan ile ayrılarak rakibimiz ile puan farkını düşüreceğiz" dedi.

TFF 2. LİG
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 13:53:01
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 17:15:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?