2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

AGC'ye yeni katılımlar

Adıyaman'da aktif olarak basın camiasında yer alan bazı gazeteci ve yazarlar, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti'ne (AGC) üye oldu.

AGC'de yapılan toplantıyla birlikte Gazeteci-Yazar Erdal Özkaynar, Naif Karabatak, Mustafa Işıldak, İskender Korkut ve Ahmet Arslantaş AGC'ye üye oldu.

AGC Başkanı Zeki Dişkaya, katılımların kendisini sevindirdiğini belirterek, "Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti'nin bugünlere gelmesinde birçok meslektaşımızın emeği olmuştur. Buralar hizmet yerleridir. Bugün bizler varız, belki bizden sonra başkaları olacaktır. Bu vesileyle kurumlarda bazen ufak tefek kırgınlıklar, küskünlükler olabilir. İşte bugün burada cemiyetin kuruluşunda ve yürütülmesinde emeği geçen arkadaşlarımız var. Onların emeğini inkar etmemiz mümkün değildir. Bu arkadaşlarımız bir müddet cemiyetin faaliyetlerinde her ne kadar faal olarak yer almadılarsa da cemiyetten de tamamen kopmadılar. Çizgilerini belirlediler, kendi kabuklarını çekilip bir süre istirahat ettiler. Bunu ben bütün açıklığıyla ifade etmek istiyorum. Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti, Adıyaman ilinin nerede bir sorunu varsa üstüne üstüne gitti. Ve bundan sonra daha da gür bir şekilde arkadaşlarımızla birlikte mücadele vereceğiz. Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti çıtasını yükseltmiştir ve bugün tekrar bizlerle birlikte olan arkadaşlarımızla birlikte Adıyaman'a bir şeyler katmanın çabası içerisinde olacağız. Adıyaman hepimizin, bu cemiyet hepimizin o nedenle tekrar aramıza katılan arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi.

AGC'ye katılan üyelere imza töreninin ardından AGC'nin rozeti takıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2008 Perşembe 13:13:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?