2
Mayıs
2024
Perşembe
ADIYAMAN

Ailesini getirene bedava bilet

Adıyaman Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, 2008-2009 futbol sezonu öncesinde Adıyamansporlu taraftarlar ile bir araya geldi.

Polis evinde Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ile bir araya gelen Adıyamanspor taraftarları geçmiş sezonda yaşanan sıkıntıları dile getirdiler. Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, geçen yıllarda yaşanan sıkıntıların bundan sonra yaşanmaması için Adıyamanspor taraftarları ile bir araya geldiklerini söyledi.

Futbolun barış ve kardeşlik olduğunu söyleyen Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, Adıyamanspor maçlarına vatandaşların artık aileleri ile gidebileceklerini ve taraftarlar adına bu konuda söz verdiğini vurguladı. Emniyet Müdürü Sağlam, "2008-2009 futbol sezonu öncesinde Adıyamansporlu taraftarlar ile bir araya geldik. Futbolun kardeşlik olduğunu söyledik. Aldığımız kararlar içerisinde Adıyamanspor Kulüp Başkanı Növfel Bozdoğan'ın bize verdiği sözü taraftarlar ile paylaştım. Artık vatandaşlar aileleri ile birlikte maç izlemeye gelebilecekler. Aileleri ile birlikte maça gelen vatandaşlardan bilet ücreti alınmayacaktır. Bu gibi projeler Adıyamanspor'u güçlendirecektir. Maçlarda küfür ve şiddetin yaşanmayacağına inanıyor ve taraftarlar adına söz veriyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ağustos 2008 Cuma 16:09:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?