1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Akademik giysi töreni

Adıyaman Üniversitesi'nin 2. yıl bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Rektörlük binasının konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya akademik personelin dışında çok sayıda davetli katıldı. Vali Ramazan Sodan, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, Jandarma Garnizon Komutanı Albay Ali Osman Salık, Adalet Komisyon Başkanı Ahmet Kalpak, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretim üyeleri katıldı. Toplantıda ayrıca Adıyaman Üniversitesi'nde yeni göreve başlayan öğretim üyelerine akademik giysi töreni düzenlendi. Öğretim üyelerinin
giysileri, davetliler tarafından giydirildi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz, üniversitenin 2. yıl bilgilendirme ve değerlendirme toplantısında üniversitenin iki yılda geldiği noktayı ele aldı. Rektör Gündüz, üniversitenin fiziki yapısı, öğrenci ve öğretim üyesinin sayısal durumu ve üniversitenin 20 yıllık gelişme planı hakkında bilgiler verirken, özellikle tıp fakültesi hastanesinin kurulmasıyla yaşanacak ekonomik gelişmelerin altını çizdi.

Üniversitedeki öğrenci yapısı hakkında değerlendirmede bulunan Rektör Gündüz, üniversitenin bölücüler ve gericilerin ulaşamadığı bir üniversite olduğunu ve bunu sürekli sağlayacaklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 11:25:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?