1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

Akbaş Adıyaman için aday adayı

Adıyaman Belediye başkan aday adaylığı için İşadamı Yasin Akbaş, AK Parti'ye resmi müracaatını görkemli bir törenle yaptı.


AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı’na resmi müracaatta bulunan Yasin Akbaş, sloganlar ve alkışlar arasında salona girdi. Kalabalık bir grup tarafından 'Başkan Yasin Akbaş' sloganlarıyla karşılandı. Yasin Akbaş'ın aday adaylığına gövde gösterisine dönüştü. AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, Kadın Kolları Başkanı Zeliha Akbaş, Gençlik Kolları Başkanı Engin Toklu, açıklamada hazır bulundu. 1999 yılında Büyük Birlik Parti (BBP) Adıyaman Belediye Başkanı adayı, 2004 seçimlerinde AK Parti belediye başkan aday adayı olan Yasin Akbaş, yeniden aday adayı oldu.


AK Parti İl Başkanı Lütfullah Ayhan, Yasin Akbaş'ın müracaatıyla birlikte aday adayı sayısının 8'e yükseldiğini belirterek, "Yasin Akbaş'ın aday adaylığının hayırlı olmasını diliyorum. Kendisiyle birlikte aday adayı sayımız 8'e yükseldi. Kendisinin AK Parti vizyonuna yakışır şekilde, vizyonunu bozmadan çalışacağına eminim. Hangi aday adayı belediye başkan adayı olursa olsun diğerleri de canla başla çalışacaklardır. Kendisinin de aynı tavrı sergileyeceğini biliyor ve bu yönde söz istiyoruz" dedi.
Yasin Akbaş ise, yönetme talip olduğu Adıyaman'ın ciddi sorunları olduğunu vurgulayarak, "Çözümüne talip olduğumuz bu sorunların da devasa boyutları var. Şehrimize umut bağlamış 200 bini aşkın insanımız var. Bunlarında talepleri ve beklentileri var. Bizlere de bu beklentilere cevap vermek, Adıyaman'ımızı kalkındırmak, insanımızı mutlu etmek gibi zor bir görev var. Adıyaman'ın geleceğine umutla bakıyoruz. Çünkü Adıyaman'ı her alanda imar edecek bir vizyonumuz buna uygun çalışma programımız ve projelerimiz var. Birlikte çalışacağımız liyakat sahibi demokratik kültüre sahip, sivil toplumu önemseyen üretken, güven telkin eden, diyaloga açık, kendiyle, kimliğiyle, kültürüyle ve ülkesiyle barışık, ortak akla inanan, Adıyaman'ı düşünen,doğrularda diklenmeden dik duran, hizmet etmeyi seven, pratik, cesur, mütevazi, dürüst ve sabırlı; değişimi ve dönüşümü sadece takip etmeyip bizzat gerçekleştiren ve gelişimin öncülüğünü yapan, milletin değerlerine sahip bir yönetim anlayışıyla Adıyaman Belediye Başkanlığına talibiz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 17:02:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?