1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

AKP kongresini terk eden başkanlar

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı kongresinde salondan ayrılan belediye başkanları ile ilçe başkanları, İl Başkanı Yaşar Güleş'i ziyaret etti.

Kongrede bilinmeyen bir nedenle salondan ayrılan ilçe ve belediye başkanlarının bu davranışları listeye tepki olarak kamuoyuna yansımıştı.

AK Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Yaşar Güleş, protestoların listelere tepki olmadığını ve başka konudan kaynaklandığını basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurmuştu. Bu yaşananların ardından protesto ederek salondan ayrılan belediye ve ilçe başkanları yeni başkana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, Sincik Belediye Başkanı Hasari Altıntel ve Bölükyayla Belediye Başkanı Nevzat Fırat, Kahta İlçe Başkanı Mehmet Reşat Turanlı, Sincik İlçe Başkanı Şevket Öksüz, Samsat İlçe Başkanı Hidayet Daş ve bazı il genel meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Yaşar Güleş'i ziyaret etti.

Yaşar Güleş'e başarılar dileyen ziyaretçiler, hizmet için partinin daha ilerilere taşınması hususunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini ifade ettiler.

AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, "Partilerde görev değişiklikleri bir bayrak yarışıdır. Bundan sonra bu bayrağı daha ileri taşımaya gayret edeceğiz. Bu görevi bütün teşkilatlarımızla, belediye başkanlarımızla, parti görevlilerimizle ve bütün Adıyaman halkı ile birlikte başaracağız. Şahsım ve yönetimim adına bütün başkanlarıma ve gelenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı da, belediye başkanı olmanın ciddi bir sorumluluk getirdiğini, gayelerinin sadece hizmet etmek olduğunu söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2009 Pazar 15:06:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?