1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADIYAMAN

AKP seçim startı verdi!

AK Parti Adıyaman il ve ilçe teşkilatları 29 Martta yapılacak yerel seçimlerin startını verdi.

AK Parti, 29 Martta yapılacak yerel seçimler öncesinde düzenlediği kaynaşma gecesiyle seçim startını verdi. Partinin il, ilçe ve belde teşkilatları Hisar Düğün salonunda verilen yemekte bir araya geldi.

Çok sayıda partilinin katıldığı yemekte, partililerin birçoğu salona sığmadı. Seçim startının verildiği yemeğe Milletvekillerinden Şevket Gürsoy, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, İl Genel Meclis Başkanı Celal Erkan, İl Başkanı Lütfullah Ayhan, Merkez İlçe Başkanı Zeynal Özbilgin, ilçe ve belde belediye başkan adayları, il genel meclis ve belediye meclis adayları, parti yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. AK Partililer yerel seçimlerde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Belediye başkan adayları platforma çıkarak birlikte basın mensuplarına poz verdi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan gecede yaptığı konuşmada, AK Partinin genelde ve yerelde rakibinin olmadığını ve AK Parti'nin ahlaki zeminde siyaset yapacağını ve ayak oyunlarına alet olmayacaklarının altını çizdi.

Büyükaslan, "Burada yaptığımız toplantı gelecek beş yılın toplantısıdır. Önümüzdeki yıllarda kentimizin çağdaş ve yaşanabilir olabilmesi için ortaya konulan iradenin toplantısında bir araya geldik. AK Parti'nin her geçen gün neden büyüdüğünü anlayamayanlar, ayak oyunları yapıyor. Bu ayak oyunlarına rağmen, biz siyaseti ahlaki zeminde yapmaya devam edeceğiz. Millet ayak oyunu yapanlara sandıkta gereken dersi verecektir. Biz dürüst siyasetten ödün vermeyecek, ak anlayışımıza leke düşürmeyeceğiz. Projelerimizi ortaya koyacağız, milletimiz kararını verecek. Hedefimiz AK parti bayrağını daha yukarı dikmektir. Bu aile bir arada olduğu sürece bu çağlayan daha da büyüyecektir" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 11:58:20
Güncelleme :25 Ocak 2009 Pazar 12:02:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?