6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADIYAMAN

AKP'den 2 ilçe başkanı istifa etti

AK PARTİ'DEN İKİ İLÇE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Yaşar Güleş, Tut ve Samsat ilçe başkanlarının partideki görevlerinden istifa ettiklerini açıkladı.

Tut İlce Başkanı Cengiz Korkut ve Samsat İlçe Başkanı Hidayet Taş, ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. İstifa eden başkanlar dilekçelerini AK Parti İl Başkanı Yaşar Güleş'e sundu. İlçe başkanlarının görevlerini yerine getirmek için yeterli zamanlarının olmadığını gerekçe göstererek istifa ettiğini belirten Yaşar Güleş, bu istifalar kopma olarak değerlendirilmemesi gerektiğini kaydetti.

Yaşar Güleş, "Arkadaşlarımız seçim sürecinde yeteri kadar verimli olamayacaklarını belirterek başkanlık görevinden istifa ettiklerini belirtiler. Dilekçelerini bana ulaştırdılar bende genel merkeze gönderdim. Bu arkadaşlarımız partiden istifa etmediler sadece başkanlıktan istifa ettiler. İşlerinin yoğunluğu ve artık yorulduklarını belirten bu arkadaşlarımız yine yanımızda olduklarını dile getirdiler. Bu arkadaşlarımızla yine birlikte çalışacağız" dedi.

İstifa dilekçelerinin genel merkez tarafından onaylanmasının ardından iki kişinin görevlendirileceği ve kongreye kadar bu kişilerle görevi yürüteceklerini söyleyen Güleş, seçime daha dinamik bir teşkilatla gideceklerin ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2010 Salı 09:48:02
Güncelleme :15 Haziran 2010 Salı 10:24:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?